Lad os mødes på Canton Fair!

图片1Canton Fair er endelig tilbage i Pazhou Pavilion i 2023 efter 3 års lukketid!Oak Doer, som en INSPIRERET producent, har vi forberedt alt klar til at møde dig, med vores modehjemmeside, digitale 3D-system og mange nye designs,vores stand nr.Er 4.1I36 og 4.1I32 i område A den 1. majsttil 5. majth,2023 (i tredje fase).

1.Erthan Canton Fairopen for udlændinge i 2023?

Ja selvfølgelig!Canton Fair er åben for forretning i 2023. COVID-perioden er passeret, den 133rdCanton Fair er tilbage i april i 2023, og udlændinge er helt velkomne.Kina anerkender alle tidligere visa, du har udstedt (så længe de stadig er gyldige).

图片2

2.Canton Fair datoer og faser

Canton Fair er spredt over tre faser over tre uger.

1. fase: 15. – 19. april 2023: Tung industri, såsom mekanisk udstyr og elektroniske produkter

2. fase: 23. – 27. april 2023: kategori af lette industrielle daglige forbrugsvarer, såsom gaver og gratis

3. fase: 1. – 5. maj 2023: Tekstiler og beklædning, kategorien medicinske produkter

3. Sådan får du et kinesisk visum

Borgere fra de fleste lande kræver et visum for at rejse ind i det kinesiske fastland.For at få et VISA skal du enten besøge det nærmeste kinesiske konsulat, hvor du bor, eller bruge et visumbureau (dvs. et rejsebureau).

Husk, at det tager et par uger at få VISA, så vent ikke til sidste sekund med at ansøge, ellers skal du betale hastegebyrer.Kina udsteder de fleste visa som ti års visa nu.Du bør officielt få et forretningsvisum, som kræver en invitationsformular (let og gratis) fra Canton Fair.

4. Velkommen til at besøge Canton Fair(Vores stand nr. er 4.1I36 og 4.1I32)

Vi inviterer dig hjerteligt til at komme til vores stand!Hvis du har brug for, at vi laver et invitationsbrev, vil vi meget gerne hjælpe dig!

Oak Doer forbereder sig aktivt til Canton Fair. Vi vil vise arbejdsjakke, arbejdsbukser, arbejdsdragter, arbejdsbukser, overalls, kasketter og hatte, softshelljakke, bukser, vinterjakker, bukser og vindjakker og så videre arbejdstøj og udendørstøj.

Vi vil bestemt også bringe mange nye designs der!

Vi ser frem til vores ansigt til ansigt mødes der!


Indlægstid: 11-apr-2023